!! > > Οικονομικά παπούτσια για όλη την Οικογένεια < < !!

Αγαπητέ μας επισκέπτη -  πελάτη!

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό λόγω ριζικής αλλαγής και επανακαταχωρησης της βάσης δεδομένων.

                Η αλλαγή της έδρας των γραφείων και των αποθηκών του tshoes έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ορθή ενημέρωση του site.

                Θέλουμε να παρέχουμε σωστές πληροφορίες καθώς και ορθή και αληθινή διαθεσιμότητα ανά είδος.

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα με επιπλέον νέο ανθρώπινο δυναμικό και πάλι ενεργό, άρτια ενημερωμένο, με πολλά προϊόντα και σωστές περιγραφές.

Μέχρι τότε σε περιμένουμε στα 2 φυσικά μας καταστήματα στην Πάτρα!

 

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.        

Τα λέμε σύντομα! ;-)  

..

Χειροποίητα ελληνικά παπούτσια!

Ελληνικό Παπούτσι il mondo. ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα ξεχωρίζουν τα παπούτσια ελληνικής κατασκευής, κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα ή ύφασμα ανώτερης ποιότητας, άλλωστε τα ελληνικά προϊόντα είναι αυτά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα που τα διακατέχουν! 

Το δέρμα τους προέρχεται από ελληνικά βυρσοδεψία καθώς και η εσωτερική φόδρα η οποία προέρχεται από το σεβρό δέρμα (κατσίκι) για να είναι άνετο και «δροσερό».

Ανακαλύψτε την θερμοελαστική σόλα, ένα υλικό που είναι εξωτερικά ευλύγιστο και που στην ουσία γίνεται ένα με το φόντι (επάνω μέρος του παπουτσιού), Η  οποία εγγυάται την πλήρη απορρόφηση των κραδασμών, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση άνεσης στο βάδισμα

Σας προτείνουμε να στηρίξετε την ελληνική προσπάθεια των ελληνικών βιοτεχνιών ώστε να ‘’ανεβάσουμε’’ την δυναμική τους.

Τα Ελληνικά παπούτσια τυγχάνουν να είναι πιο ακριβά από τα προϊόντα εισαγωγής, εδώ θα πρέπει να αναλογιστείτε ότι στην Ελλάδα η φορολόγηση των βιοτεχνιών είναι υψηλή καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται (λόγω της μικρής αποθεματικότητας) είναι και αυτά ακριβά ως προς την αγορά τους.

Επιπλέον η παραγωγή των Ελληνικών παπουτσιών είναι μικρή σε σύγκριση με έναν μεγάλο εργοστάσιο (π.χ. στην Κίνα) που παράγει 5.000 ζευγάρια ανά 24 ώρες.

Εδώ πρέπει να σκεφτείτε ότι, άλλο να παράγεις 100 ζευγάρια την ημέρα και άλλο 5.000!

Στα 100 ζευγάρια η τιμή αγοράς υλικών είναι ακριβή (λόγω ποσότητας) αλλά η ποιότητα και η προσοχή στην κατασκευή από τους τεχνίτες είναι και αυτή υψηλή (λόγω της μικρής ποσότητας)

Επιπλέον, στα 5.000 ζευγάρια η τιμή αγοράς υλικών είναι χαμηλή (λόγω ποσότητας) αλλά η ποιότητα και η προσοχή στην κατασκευή από τους τεχνίτες μειώνεται και υπάρχει κίνδυνος το προϊόν να μην αντέξει για μεγάλο διάστημα (λόγω της μεγάλης ποσότητας).

* Επομένως μεγάλη ποσότητα παραγωγής = Οικονομικό είδος, φθηνή κατασκευή, πολλά σχέδια

* Μικρή ποσότητα παραγωγής = ακριβό είδος, προσεγμένη κατασκευή, λίγα σχέδια.

 Τα Ελληνικά Παπούτσια έχουν ισχυρή κηροκλωστή στη σόλα τους, η κλωστή αυτή ενώνει γερά την σόλα με το φόντι και ακολουθάει τις κινήσεις του ποδιού, η κλωστή λόγω της σύνθεσή της (κερί) απωθεί το νερό και σφραγίζει τα ανοίγματα τρύπας από το γαζί. 

Η συντήρηση τους είναι απλή, χρειάζεται απλά να τα περνάτε με ένα γυαλίστηκο υποδημάτων ή με ένα σφουγγάρι εμποτισμένο με ειδικό υγρό για τα δέρματα.

Η σόλα των ελληνικών παπουτσιών, πέρα από το λάστιχο που αναφερθήκαμε παραπάνω, μπορεί να είναι και δερμάτινη το ‘’πετσί’’ στη σόλα κατατάσσεται στην κατηγορία του σολοδέρματος. Είναι το δέρμα που έχει κατεργαστεί κατάλληλα για σόλα. 

Η σόλα-δέρμα, έχει τοποθετηθεί για να προσφέρει κύρος στις εμφανίσεις, θα χρειαστεί να προσέχετε την χρήση αυτής της σόλας στην βροχή, καθώς δεν είναι αντιολισθητική, όπως είπαμε, υπάρχει εκεί καθαρά για αισθητικούς λόγους.

Όλες οι Ελληνικές Βιοτεχνίες δίνουν μεγάλο βάρος στο καλαπόδι, το καλαπόδι πρέπει να ακολουθάει τα ελληνικά πρότυπα και δεδομένα, π.χ. ο Έλληνας θέλει το παπούτσι άνετο στον κουντεπιέ, ή τα ελληνικά πόδια είναι πιο πλατιά. Προτιμήστε τα ελληνικά Προϊόντα και στηρίξτε τις οικογένειες που δουλεύουν σε αυτές! Άλλωστε τα λεφτά γυρίζουν πίσω σε σένα, γιατί μένουν εδώ! Στον τόπο σου! 

 Δείτε τα παπούτσια που κατασκευάζουμε εμείς στην Πάτρα.

Κάνε κλικ εδώ

 

100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ | Άμεση εξυπηρέτηση

  •  
  •  

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
  •  

    (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2