ΤΡΟΠΟΙ Παραγγελίας


4 Δωρεάν Τρόποι πληρωμής Για Όλη την Ελλάδα

 3 Δωρεάν

Τρόποι Παραγγελίας

Για Όλη την Ελλάδα

 


 

 

  Μέσα από την ιστοσελίδα μας 

Χρόνος δημιουργίας νέας παραγγελίας ~3-5 λεπτά 

1) Κάντε περιήγηση στα προϊόντα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

2) Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο νούμερο του παπουτσιού απο την λίστα "ΜΕΓΕΘΟΣ" και πατήστε στο (Προσθήκη στο καλάθι) που βρίσκεται δεξιά από κάθε προϊόν.

3) Στο αναδυόμενο παράθυρο πατήστε στο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"  στη συνέχεια δώστε το email* σας και πατήστε ολοκλήρωση ως επισκέπτης (εφόσον δεν θέλετε να εγγραφείτε)

4) Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας,

4β) Στο πεδιο "Σημειώσεις για τη παραγγελία σας." Συμπληρώστε τυχών σημειώσεις που θέλετε να προσέξουμε. Το συγκεκριμένο πεδίο το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν για την εκτέλεση μιας παραγγελίας (π.χ. Αν έχετε ενδοιασμούς στο νούμερο σας μπορείτε να μας αποστείλετε τα εκατοστά του ποδιού σας ώστε να βρούμε το κατάλληλο νούμερο)

5) Αφού διαβάσετε τους όρους αποδεχτείτε τους (εφόσον συμφωνείτε με αυτούς)

6) Έπειτα κάντε κλικ στο "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"

7) Περιμένετε 5-10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί και να καταγραφεί η παραγγελία, στο τέλος η σελίδα θα σας απαντήσει "ΕΠΙΤΥΧΗΣ ..

Ενημέρωση!

Σας Ενημερώνουμε ότι κατά την καταχώρηση παραγγελιών Μέσα από την ιστοσελίδα μας, δεν γίνεται δέσμευση του είδους και της ποσότητας καθώς λειτουργούν 2 φυσικά καταστήματα! Για επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω email ή μέσω τηλεφώνου..

  Με τηλεφωνική παραγγελία 

Χρόνος δημιουργίας νέας παραγγελίας ~5-13 λεπτά 

1) Κάντε περιήγηση στα προϊόντα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

2) Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και καταγράψτε σε ένα χαρτί τον κωδικό του. .

3) Αφού διαβάσετε τους όρους χρήσης

4) Καλέστε από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ  στο 2610 209 209 το τηλεφωνικό μας κέντρο βρίσκεται στην ΑΘΗΝΑ.

5) Δώστε τον κωδικό που καταγράψατε, το μέγεθος και τα στοιχεία όταν σας ζητηθεί, Ο υπάλληλος μας είναι καταρτισμένος στον κλάδο του παπουτσιού και μπορείτε να τον ρωτήσετε ότι σας ενδιαφέρει.

Ενημέρωση!

Σας Ενημερώνουμε ότι κατά την καταχώρηση τηλεφωνικών παραγγελιών, δεν γίνεται δέσμευση του είδους και της ποσότητας καθώς λειτουργούν 2 φυσικά καταστήματα! Για επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω email ή μέσω τηλεφώνου..

  Με αποστολή email - fax 

Χρόνος δημιουργίας νέας παραγγελίας ~5-13 λεπτά 

1) Κάντε περιήγηση στα προϊόντα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

2) Βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και καταγράψτε σε ένα χαρτί τον κωδικό του. .

3) Αφού διαβάσετε τους όρους χρήσης

4) Στείλτε με email το κωδικό του σχεδίου και το νούμερο που σας ενδιαφέρει μαζί με τα πλήρη στοιχεία αποστολής.

4β) Στείλτε με fax το κωδικό του σχεδίου και το νούμερο που σας ενδιαφέρει μαζί με τα πλήρη στοιχεία αποστολής στο 2610 200 143.

5) Περιμένετε επιβεβαιωτική απάντηση από εμάς.

Ενημέρωση!

Σας Ενημερώνουμε ότι κατά την καταχώρηση παραγγελιών Με αποστολή email - fax, δεν γίνεται δέσμευση του είδους και της ποσότητας καθώς λειτουργούν 2 φυσικά καταστήματα! Για επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω email ή μέσω τηλεφώνου..

    Βοήθεια - Απορίες

Σας Ενημερώνουμε ότι κατά την καταχώρηση παραγγελιών, δεν γίνεται δέσμευση του είδους και της ποσότητας καθώς λειτουργούν 2 φυσικά καταστήματα!

Για επιβεβαίωση αποστολής παραγγελίας μπορείτε να υποβάλετε αίτημα μέσω email ή μέσω τηλεφώνου..

Μπορείτε να καλέσετε ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στο 2610 209 209 

Μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τα έμαθες τα νέα μας???

 

Eργαζόμαστε σκληρά ώστε το tshoes, σε λίγες μέρες να έχει Νέες τεχνικές, νέα δομή, νέο server, νέα φίλτρα αναζήτησης, εύκολη περιήγηση, ακόμα πιο άμεση αποστολή παραγγελιών 

 •  

  Τηλέφωνο: 2610 209 209(ΔΕΥ - ΠΑΡ. 09:00 - 21:00 + ΣΑΒ 09:00 - 18:00)

 •  

  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  
 •  

  (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ