!! > > Οικονομικά παπούτσια για όλη την Οικογένεια < < !!

Αγαπητέ μας επισκέπτη -  πελάτη!

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό λόγω ριζικής αλλαγής και επανακαταχωρησης της βάσης δεδομένων.

                Η αλλαγή της έδρας των γραφείων και των αποθηκών του tshoes έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ορθή ενημέρωση του site.

                Θέλουμε να παρέχουμε σωστές πληροφορίες καθώς και ορθή και αληθινή διαθεσιμότητα ανά είδος.

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα με επιπλέον νέο ανθρώπινο δυναμικό και πάλι ενεργό, άρτια ενημερωμένο, με πολλά προϊόντα και σωστές περιγραφές.

Μέχρι τότε σε περιμένουμε στα 2 φυσικά μας καταστήματα στην Πάτρα!

 

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.        

Τα λέμε σύντομα! ;-)  

..

Στόχος μας είναι να σεβόμαστε την ‘’τσέπη’’ του πελάτη μας.


          Στο Tshoes.gr είμαστε μια ομάδα που δραστηριοποιείται σ' ένα ευρύ φάσμα εργασιών που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα την εισαγωγή και εμπορία υποδημάτων, ενδυμάτων.

Στόχος μας είναι να σεβόμαστε την "τσέπη" του πελάτη μας, προσπαθούμε να έχουμε στη γκάμα μας φθηνά παπούτσια, ώστε ο πελάτης μας να μην δαπανήσει πολλά χρήματα για ένα αντικείμενο όπου πλέον είναι αναλώσιμο λόγω των αλλαγών της μόδας σε τακτά διαστήματα.

          Τα φθηνά παπούτσια της Tshoes.gr δεν υστερούν σε ποιότητα καθώς είναι ελεγμένα για καρκινογόνα υλικά από τις ανάλογες ελεγκτικές υπηρεσίες, η τιμή τους παραμένει σε χαμηλά επίπεδα λόγο της υψηλής αποθεματικότητας και της άμεσης παράδοσης των εμπορευμάτων στις αποθήκες μας.

          Επιπλέον η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του παπουτσιού, μας κάνει ικανούς ώστε, να επιλέγουμε σωστή ποιότητα δέρματος, υλικών, καθώς και οικονομικούς εγχώριους προμηθευτές που μας προμηθεύσουν με φθηνά παπούτσια για όλους.

          Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας online κατάστημα Tshoes.gr και δείτε τα προϊόντα με χαμηλή τιμή όπως σαγιονάρες ή πάνινα παπούτσια ή αθλητικά μη γνωστών οίκων, είναι όλα επιλεγμένα με τα κατάλληλα υλικά ώστε να τα καθιστούν άνετα και σωστά για όλα τα πόδια.

          Σας προτείνουμε να επιλέγετε οικονομικά παπούτσια από καταστήματα που γνωρίζουν τον κλάδο και μπορούν να παρέχουν σωστά παπούτσια για όλους.

          Πολλοί θα πουν το γνωστό «Ότι πληρώνεις παίρνεις», όμως δεν ισχύει απόλυτα καθώς ένα προϊόν μέχρι να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων λιανικής, μπορεί να περάσει από 4-6 "χέρια" (εργοστάσιο, υπερχονδρική, χονδρική, αποθήκη, κατάστημα) όπου ο κάθε ένας θα προσθέσει το ανάλογο ποσοστό κέρδους.

          Κύρια επιδίωξη, όπως διαφαίνεται και από τη μέχρι τώρα δυναμική πορεία της Tshoes.gr, είναι η εδραίωσή της στην άμεση παραλαβή εμπορευμάτων από το εργοστάσιο παραγωγής ώστε να μειωθεί κι άλλο η τελική τιμή πώλησης των ειδών και επιπλέον ως, η εταιρεία με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μέσα στα επόμενα χρόνια, μέσω αναβάθμισης της εικόνας της, των προϊόντων και των επιπέδων εξυπηρέτησης που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

          Τα διοικητικά στελέχη της Tshoes με υπόβαθρο τη μέχρι σήμερα εμπειρία και τεχνογνωσία και παράλληλα την επιτυχία στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, προτίθενται να ενδυναμώσουν τα καταστήματά της εταιρίας προχωρώντας στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών με επώνυμους οίκους μόδας.

 

100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ | Άμεση εξυπηρέτηση

  •  
  •  

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
  •  

    (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2