!! > > Οικονομικά παπούτσια για όλη την Οικογένεια < < !!

Αγαπητέ μας επισκέπτη -  πελάτη!

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό λόγω ριζικής αλλαγής και επανακαταχωρησης της βάσης δεδομένων.

                Η αλλαγή της έδρας των γραφείων και των αποθηκών του tshoes έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ορθή ενημέρωση του site.

                Θέλουμε να παρέχουμε σωστές πληροφορίες καθώς και ορθή και αληθινή διαθεσιμότητα ανά είδος.

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα με επιπλέον νέο ανθρώπινο δυναμικό και πάλι ενεργό, άρτια ενημερωμένο, με πολλά προϊόντα και σωστές περιγραφές.

Μέχρι τότε σε περιμένουμε στα 2 φυσικά μας καταστήματα στην Πάτρα!

 

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.        

Τα λέμε σύντομα! ;-)  

..

NIKE: Ένα όνομα - μια ιστορία στην Αθλητική Βιομηχανία

Τα αθλητικά παπούτσια και ρούχα της NIKE έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών ανά τον κόσμο και υπάρχουν στα...Ράφια των καταστημάτων πάνω από 30 χρόνια!

Το όνομά της προέρχεται από την Ελληνική Θεά «Νίκη» και κοσμείται με το λογότυπο, εμπνευσμένο φυσικά από το όνομα, συγκεκριμένα η σχεδιάστρια Κάρολιν Ντέιβιντσον δημιούργησε ένα αφαιρετικό φτερό, που παραπέμπει στο διάσημο άγαλμα της Θεάς Νίκης της Σαμοθράκης.

Ο δρομέας Φιλ Νάιτ, ίδρυσε την NIKE που σήμερα έχει εξελιχθεί σε ορόσημο στην αθλητική βιομηχανία. Η φιλοσοφία της εταιρείας ότι δεν υπάρχουν όρια και η αφοσίωση στους μεγάλους πρωταθλητές, σε συνδυασμό με τις καινοτομίες της, βοήθησε την Nike να φέρει την επανάσταση στην αθλητική βιομηχανία.

Δείτε: Παπούτσια Nike με Άμεση μεταφορά

Μπορείς σήμερα να επισκεφτείς ένα από τα αναγνωρισμένα μας καταστήματα με Αθλητικά παπούτσια και ρούχα NIKE στη Πάτρα στην Ηλείας 108 Κάτω Οβρυά ή Στην Ιεροθέου 87 και να ζήσεις μια μοναδική shopping εμπειρία μέσα από μια ποικιλία συλλογών. Διαφορετικά Δείτε εδώ όλη μας την συλλογή από με παπούτσια Nike

100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ | Άμεση εξυπηρέτηση

  •  
  •  

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
  •  

    (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2