!! > > Οικονομικά παπούτσια για όλη την Οικογένεια < < !!

Αγαπητέ μας επισκέπτη -  πελάτη!

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό λόγω ριζικής αλλαγής και επανακαταχωρησης της βάσης δεδομένων.

                Η αλλαγή της έδρας των γραφείων και των αποθηκών του tshoes έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ορθή ενημέρωση του site.

                Θέλουμε να παρέχουμε σωστές πληροφορίες καθώς και ορθή και αληθινή διαθεσιμότητα ανά είδος.

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα με επιπλέον νέο ανθρώπινο δυναμικό και πάλι ενεργό, άρτια ενημερωμένο, με πολλά προϊόντα και σωστές περιγραφές.

Μέχρι τότε σε περιμένουμε στα 2 φυσικά μας καταστήματα στην Πάτρα!

 

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.        

Τα λέμε σύντομα! ;-)  

..

Box Shoes

Βιοτεχνία παπουτσιών box ορφανίδης στο Tshoes.gr

Βιοτεχνία παπουτσιών box ορφανίδης στο Tshoes.gr

Η ιστορία της BOX SHOES...: Ο Βασίλης Ορφανίδης το 1968 ζώντας σε δύσκολες εποχές και κάτω από αντίξοες συνθήκες κατόρθωσε να ορθοποδήσει ξεκινώντας εκ του μηδενός ως τσαγκάρης στο μικρό επιδιορθωτήριο την Αμφιάλης βάζοντας τα θεμέλια του σημερινού δημιουργήματος, από τα θεμέλια της μικρής οικογενειακής βιοτεχνίας με την επωνυμία "ΛΕΩΝ" σιγά - σιγά και με μεγάλες οικονομίες,το 1983 αγόρασε από την ΕΤΒΑ τα μηχανήματα της SPORTEX.

Μετά από αυτό άρχισε να μεγαλουργεί με την επωνυμία " Β.ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ " και με τον διακριτικό τίτλο "LION".

Το αποτέλεσμα ήταν να υιοθετήσει μία νέα νοοοτροπία σχεδίασης ,παραγωγής και διάθεσης υποδημάτων. Άξιος διάδοχος του Βασίλη Ορφανίδη υπήρξε ο γιος του,Γεώργιος, ο οποίος συνέχισε την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα με την σημερινή ονομασία "ΒΟΧ".

Παρακολουθώντας βήμα προς βήμα την εξέλιξη του παπουστιού, αγοράζοντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και σε συνεργασία με τους καλύτερους ελληνικούς και ξένους οίκους κατάφερε να επιβληθεί στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

 

Βρείτε τα Ελληνικά υποδήματα box στο Tshoes.gr | 

100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ | Άμεση εξυπηρέτηση

  •  
  •  

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
  •  

    (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2