!! > > Οικονομικά παπούτσια για όλη την Οικογένεια < < !!

Αγαπητέ μας επισκέπτη -  πελάτη!

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει προσωρινά κλειστό λόγω ριζικής αλλαγής και επανακαταχωρησης της βάσης δεδομένων.

                Η αλλαγή της έδρας των γραφείων και των αποθηκών του tshoes έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ορθή ενημέρωση του site.

                Θέλουμε να παρέχουμε σωστές πληροφορίες καθώς και ορθή και αληθινή διαθεσιμότητα ανά είδος.

                Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα με επιπλέον νέο ανθρώπινο δυναμικό και πάλι ενεργό, άρτια ενημερωμένο, με πολλά προϊόντα και σωστές περιγραφές.

Μέχρι τότε σε περιμένουμε στα 2 φυσικά μας καταστήματα στην Πάτρα!

 

Ζητάμε συγγνώμη και την κατανόηση σας.        

Τα λέμε σύντομα! ;-)  

..

ERGOSAFETY

ergosafety2

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Πιτσούνης, μετά από χρόνια επιτυχούς ενασχόλησης με εμπορικές δραστηριότητες, διέγνωσε ότι οι ανάγκες της αγοράς απαιτούσαν όλο και περισσότερο εξειδίκευση και σύγχρονα τεχνολογικά μελετημένα και με προδιαγραφές ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Έτσι το 1978 παίρνει την πρωτοποριακή για εκείνη την εποχή απόφαση να επικεντρώσει στο αντικείμενο, και αρχίζει τις πρώτες εισαγωγές, δίνοντας έμφαση στα προϊόντα προστασίας αναπνοής. Το 1986 ιδρύει την εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε και αναπτύσσει δραστηριότητα περισσότερο στον αγροτικό χώρο και με χονδρικές πωλήσεις στην Πελοπόννησο αποκτά αναγνώριση και εισάγει προϊόντα κατάλληλα για να καλύψουν τις ανάγκες των αγροτών αλλά και όλων των άλλων επαγγελματιών.Με εισαγωγές από πασίγνωστους κατασκευαστές, εξυπηρετεί όλο και περισσότερους πελάτες. Από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με αποθήκες που ενοικιάζει, καταφέρνει και είναι πάντα σε θέση να παραδίδει άμεσα τα προϊόντα, και να διατηρεί επαρκές στοκ καλύπτοντας οποιαδήποτε παραγγελία άμεσα.Αναπτύσσει δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς ερευνά την αγορά για να παρακολουθεί τις αλλαγές τις τάσεις και τις νομοθεσίες των προηγμένων χωρών εξασφαλίζοντας πάντα ποιότητα και συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών.  

100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ | Άμεση εξυπηρέτηση

  •  
  •  

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
  •  

    (Πάτρα) Έδρα 1Έδρα 2